30 DAYS FITNESS CHALLENGE

...och hur man fortsätter efteråt | undervisas av Clara Toll
Köp 599,00 kr
Clara Toll
Clara Toll
Personlig tränare

About the Instructor

Mitt namn är Clara Toll, jag driver Clara Färdiga Gå och i mitt företag arbetar jag som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Jag brinner för andras träning, att skapa träningsglädje hos andra och att se andra nå sina träningsmål.

Här på Thinkific skapar jag kurser av olika slag, där det går ut på att skapa just träningsglädje hos er. Kika gärna in och läs om dem!


Har du några frågor får du gärna maila mig på info@claratoll.se. Lycka till!Under trettio dagar får du en snabbutbildning och en hel del övningar att göra för att ge dig verktygen till att skapa dig själv ett nytt liv, ett liv där du faktiskt tränar och aldrig någonsin slutar.


Ärligt talat, det är aldrig försent att börja träna.

Det är dags att du börjar investera i dig själv.


Under trettio dagar ställs du inför frågor och utmaningar som sätter prov på din inställning till träning och hälsa. Efter trettio dagar kommer du ha en långsiktig plan, med en tydlig stege, med ny kunskap och en tydlig målbild där du kommer bygga ditt nya liv. Ett liv där du ser träningen som en självklarhet.
Ämnen som berörs250kr kostar kursen. Klicka här eller på knappen ovan för att köpa kursen.

OBSERVERA: Efter MellandagsMadness kommer priset höjas till 600kr.Du förtjänar att träna.

Clara heter jag som har gjort den här kursen. Jag jobbar som personlig tränare och driver företaget Clara Färdiga Gå. Jag skapade den här kursen efter att jag förstod att det fanns ett behov kring den kunskap jag förmedlar i kursen och att alla de frågor jag ställer deltagarna... ja, de behövs.

Det är samma frågor jag ställer mina kunder när jag träffar dem första gången, när jag följer upp dem och när vi avslutar. Det handlar om att sätta mål, att följa målet med min hjälp och sen hur man fortsätter utan min hjälp. Kan de, så kan även du.

Course Contents

31 Texter
1 Ladda ner